Vacatures


Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige collega's in diverse functies die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie. Voor de meeste functies is ervaring een pre, maar het is niet altijd noodzakelijk. In bepaalde functies bieden wij toekomstige collega's de kans om zonder ervaring bij ons te starten. Ben je 16 jaar of ouder? Wij hebben de volgende vacatures beschikbaar:

  • Kelner
  • Afwasser
  • Bezorger

Profiel


Je bent spontaan, sociaal en werkt graag in een groot teamverband. Houdt van communicatie over en weer met de gasten en weet jezelf op een professionele manier op te stellen. Je kunt hard werken en weet door te zetten. En toch altijd even attent te zijn voor alle gasten die wij verwelkomen. Goed persoonlijke verzorging en uitstraling wordt bij uitstek gewaardeerd van onze collega's. Tot slot. Kom je je afspraken na en bent flexibel in jouw planning.

Van al onze medewerkers vragen wij een positieve energie, motivatie, sociale intuitie en het kunnen nakomen van afspraken. Daarnaast dien je zowel doordeweeks als 1 tot 2 weekend dagen beschikbaar te zijn en de feestdagen.

Werken bij Asahi


Interesse om ons team te komen versterken? Neem dan contact met ons op via WhatsApp  078-2049068.

Websiteinstellingen
Facebook Twitter
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg