Werken bij Asahi

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie. Voor de meeste functies is ervaring een pré, maar het is niet altijd noodzakelijk. Ben je 16 jaar of ouder en kan jij minimaal 1 dag doordeweeks ( maandag t/m vrijdag) en minimaal 1 dag in het weekend (zaterdag of zondag)? Dan hebben wij misschien wel een passende baan voor jou!

Afwasser

(vanaf 8 uren per week)

 

De spoelkeuken is jouw plek. Jij zorgt ervoor dat elke gast voorzien is van een schoon bord! Jouw rol is onmisbaar. Jij zorgt ervoor dat de spoelmachine blijft draaien, zelfs op de drukste momenten. Naast de afwas ben jij flexibel genoeg om soms een bestelling op de e-bike weg te brengen.

Kelner

(vanaf 8 uren per week)

 

Ben jij vrolijk, gastgericht en flexibel? Dan is een plek als kelner iets voor jou! Jouw voornaamste doel is ervoor te zorgen dat het eten en drinken wordt uitgeserveerd. Jij zorgt ervoor dat de gasten een fijne en plezierige avond hebben. Naast kelner ben jij flexibel genoeg om soms een bestelling op de e-bike of met de auto weg te brengen.

Bezorger

(vanaf 8 uren per week)

 

Wil je betaalt worden om rond te rijden? Wil jij lekker onderweg zijn? Ga dan voor de functie als bezorger. Jij bent het visitekaartje van Asahi, zowel aan de deur als op de weg. Je brengt onze gerechten in Dordrecht en Zwijndrecht met de auto of de e-bike.

Sushi hulp

(vanaf 8 uren per week)

 

Ook een fan van sushi? Hoe leuk is het dan als je het zelf leert maken! Wij zoeken iemand die onze sushi chefs ondersteund in hun werkzaamheden. Je leert sushi rollen, salades maken en poke bowls bereiden. Ervaring in de keuken is een pre.

Keukenhulp

(vanaf 8 uren per week)

 

Voor het uitgifte van warme gerechten zoeken wij nog een collega om onze keukenteam te versterken.

Daarnaast help je ook mee om alles in de keuken op rolletjes te laten verlopen. Ervaring in de keuken is niet vereist.

Barmedewerker

(vanaf 8 uren per week)

 

 

Interesse om ons team te komen versterken? Vul dan onderstaande formulier in 

Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp 078-2049068.